Team

Het team van Use Your Voice bestaat uit stem- en spreekcoach Natalie Schoonbaert (oprichter) en enkele freelance coaches die gastcolleges geven op workshops, maar ook ingezet kunnen worden voor individuele coachingsessies.

Natalie Schoonbaert

Stem- en zangcoach, zangeres en spreekcoach

Gepassioneerde zangeres en zangdocent (Complete Vocal Technique), motiverende spreker, storyteller, stem- en spreekcoach. 
Dankzij haar jobervaring als radioproducer en presentatrice, weet zij als de beste hoe je je stem juist moet gebruiken om stemproblemen (heesheid, foute ademhaling) te vermijden.
Door haar jarenlange kennis en kunde in HR, ICT, politiek en media heeft zij feeling met al die verschillende sectoren.

Karl Raats

Keynote speaker en Creativiteit Expert

Een krak in zijn vak en van alle markten thuis. Karl was eerst journalist, vervolgens business developer, marketing director en docent.
Intussen is hij gerenommeerd spreker (BeNeLux spreker van het jaar 2016), TEDx coach, auteur, gedreven dagvoorzitter en facilitator van workshops rond creativiteit.
Hij is in Nederland de meest gevraagde en hoogst scorende Belg op gebied van zakelijke creativiteit.    

An Luyten

Media trainer en Expert in PR & Communicatie

Een gedreven communicatieprofessional met tonnen ervaring als radio- en tv-journaliste bij de Vlaamse openbare omroep, gastvrouw van talrijke events en bekroond woordvoerder (interviewgever van het jaar 2015).
Ze deelt met plezier haar ‘truken van de foor’ om elke (pers)vraag vakkundig te beantwoorden zonder je keymessages uit het oog te verliezen. Mediatraining in de praktijk en op maat van jouw behoefte? She’s your woman!